sobota 10. května 2014

Jak jsme na tom s reklamou ?

Nejlepší reklama je spokojený zákazník. Samozřejmě, že se vždy najdou i ti nespokojení, ale přesto si troufám říct, že většina našich zákazníků jsou naprosto úžasní lidé, které ráda potkávám, tvořím společně s nimi a obohacujeme se navzájem.

Dlouho jsem se trápila otázkou jak a kde reklamovat a nakonec to přišlo samo, naši zákazníci se nejraději inspirují časopisy Venkov a styl anebo Chatař@chalupář. S inzercí nás oslovují desítky časopisů měsíčně a je někdy těžké odolat, ale učím se vše za pochodu a těmto časopisům dáváme momentálně přednost, protože mají podobného ducha.

A jak je to u mě i s vlastní reklamou? Nemám ji ráda a většinou je mi protivná, na druhou stranu ale chápu, že je potřebná a dá se udělat i tak, aby nekřičela, snažím se o to. Učím se ji vytvářet v grafických programech, které mi otevírají naprosto nové netušené možnosti. Vstupuju do nového světa, který je plný překvapení.


3 komentáře:

  1. Ludmilko, nádherné koláže !!!!.....♥♥♥.........Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné, vkusné a elegantní! Řvavá reklama je v dnešní době opravdu jen na obtíž a takto "lidsky" prezentovaná firma si zasluhuje daleko větší pozornost. Ať se daří! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné, citlivé, vkusné, procítěné...... Můj sen je jednou si vás pozvat na rekonstrukci. Mít tu možnost spolupráce, a vidět konečný výsledek.... prostě o tom moc sním... Bohužel zatím stále zůstává u snů .-) Jak a pomalu se doma snažíme, se můžete juknout u mne :-) Moc vás zdravím a fandím!!!

    OdpovědětVymazat