úterý 8. listopadu 2016

Po 11ti měsících 

Upřímně, už jsme dost unavení a sbíráme poslední síly. Vynaložené náklady a energie, jakoby se bezmezně propadaly do útrob našeho statku a stále to není tak vidět, jak bychom očekávali. Tak tohle zná asi každý, kdo někdy něco stavěl nebo rekonstruoval. Děkujeme všem, kdo nás podporují, drží palce a sledují.
 Přidáváme další fotky z průběhu rekonstrukce. Od září jsme zahájili práce na fasádě, jde to pomalu, občas to dře, ale první náznaky už jsou vidět. Máme dokončenou jednu delší stěnu objektu vápenné omítky, a to i s patinou tak, aby dům vypadal jakoby tam stál odjakživa. 





Další práce, jako výkopy pro drenáž, kanalizační a dešťovou jímku nás vrátili opět v čase zpět a nabízí neutěšený pohled. 



Doufáme, že nám bude přát počasí a přejeme si, abychom do konce roku zvládli to nejdůležitější a my se mohli v průběhu ledna 2017 konečně zabydlet a pozvat Vás k nám. Myslíte si, že je to jen utopie??? Věříme, že to zvládneme, držte nám palce, díky.
Leeda a David


4 komentáře:

  1. Leedo, držím palečky !!! Podle mě je obrovský kus práce za vámi, tyhle pocity zažívá každý kdo rekonstruuje nebo staví svépomocí .... my stavěli náš domeček dlouhé tři roky, bylo to nekonečné, ale byl to náš sen a to nás hnalo kupředu .... dneska už bydlíme, na všechno špatné je zapomenuto a s láskou a nostalgií vzpomínáme .... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Už se moc těším, nemám Vás z Kladna daleko a jen netrpělivě vyhlížím kdy otevřete. Krásná práce! Monika

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, nech dielo zdárne postupuje. Vápenná fasáda vyzerá parádne!
    L

    OdpovědětVymazat
  4. Máte pravdu, že kdo to nezažije nepochopí, bude sice líp , ale práce nikdy neskončí protože kdo má chalupu má ... v kalupu, vy to ale zvládnete zdraví Mirka

    OdpovědětVymazat